Anslut till My Kaspersky

Expandera alla | Dölj alla

När du är ansluten till My Kaspersky kan du synkronisera data mellan alla dina enheter. Alla enheter som är anslutna till My Kaspersky med samma My Kaspersky-konto har tillgång till samma molnlagring. Datasynkronisering mellan enheter är inte tillgänglig om du inte är ansluten till My Kaspersky.

Användningen av My Kaspersky regleras av villkoren i "Meddelande om databehandling i syfte att använda webbportalen" (Meddelande om webbportal). När du ansluter till My Kaspersky, bekräftar du att du godkänner denna policy.

Automatisk anslutning till My Kaspersky

Kaspersky Password Manager kan ansluta dig till My Kaspersky automatiskt, om du redan har anslutit dig till My Kaspersky på datorn via något av följande program:

Logga in med inloggningsuppgifter som fyllts i automatiskt

Manuell anslutning till My Kaspersky

Om du inte har loggat in på My Kaspersky via något Kaspersky-program kan du ansluta till My Kaspersky manuellt.

Anslut till My Kaspersky med hjälp av ditt befintliga konto

Anslut till My Kaspersky med Google, Facebook och Apple

Skapa ett My Kaspersky-konto från programmets gränssnitt

Om du inte har fått ett SMS med en säkerhetskod.

Komma igång utan att ansluta till My Kaspersky

Om du nyss skaffat Kaspersky Password Manager kan du hoppa över anslutningen till My Kaspersky och börja använda programmet utan den. Programmet uppmanar dig då och då att ansluta till My Kaspersky.

Skapa ett My Kaspersky-konto senare

Hur undviker du att andra användare kommer åt samma valv?

Användare av separata Windows-konton på samma dator bör ansluta Kaspersky Password Manager till olika My Kaspersky-konton. Om dessa användare ansluter till samma My Kaspersky-konto kommer de använda samma lokala valv och molnlagring. Detta betyder att de delar på alla deras lösenord och andra känsliga uppgifter.